Workshops

Agenda 2018

Woensdagavond 
19-22 uur in ontmoetingscentrum De Wilg
Mecklenburglaan 3-5, Utrecht
Kosten: €35,- pp, alles in begrepen (info hieronder)

Inhoud van de workshop
Leer zelf jam en chutney maken of maak kennis met nieuwe technieken. Ik laat je graag een kijkje in de keuken nemen! Ik begin met een korte uitleg, waarna we onze handen uit de mouwen steken. Veel fruit moet worden kleingesneden, ontpit, ontsteeld of geschild. Zodra het klaar is om de pan in te gaan, voegen we de honing toe (en eventueel wat mooie smaakcombinaties) in de juiste verhoudingen. Hierna af en toe roeren, op de pannen letten, en natuurlijk de etiketten schrijven. 

De kosten zijn € 35,- per persoon, inclusief fruit en overige ingrediënten. Koffie, thee en afsluitend drankje en hapje.

Groepsworkshop op maat
Informeer via het contactformulier naar mogelijkheden voor jamworkshops voor besloten groepen (teams, personeelsuitje, familiedag, reünie, enz). Deze workshops kunnen in Utrecht of op een eigen locatie van de aanvrager gegeven worden. Data en tijden in overleg. 

Receptenboekje 25 heerlijke Jam-sessies
Vorig jaar is het jamboekje verschenen: Door middel van 10 tips wordt de basis van het jam maken uitgelegd. 
25 recepten zowel van bekende als minder bekende jamsoorten maken het boekje compleet. Alle pagina’s zijn in full colour uitgevoerd, het boekje is voorzien van een praktische ringband en telt 36 pagina’s.

websdesign + development : SILVERBEE.nl