Workshops


Het gebouw van De Wilg waar ik doorgaans de keuken huur, wordt verbouwd. Daarom zijn er pas na de zomer weer workshops. Zodra de nieuwe data bekend zijn, komen ze op de website en op facebook.

WORKSHOPAGENDA 2017:
Leer zelf jam en chutney maken maken of maak kennis met nieuwe technieken. Ik laat je graag een kijkje in de keuken nemen! Meld je aan voor een van de gezellige en leerzaame workshops. Je leert 3 soorten jam/chutney maken. De kosten zijn € 35,- per persoon, inclusief fruit en overige ingrediënten. Koffie, thee en afsluitend drankje en hapje inbegrepen.

GROEPSWORKSHOP OP MAAT.
Informeer via het contactformulier naar mogelijkheden voor jamworkshops voor besloten groepen (teams, personeelsuitje, familiedag, reünie enz). Deze workshops kunnen in Utrecht of op een eigen locatie van de aanvrager gegeven worden. Data en tijden in overleg. 

RECEPTENBOEKJE25 heerlijke Jam-sessies
Vorig jaar is het jamboekje verschenen: Door middel van 10 tips wordt de basis van het jam maken uitgelegd. 
25 recepten zowel van bekende als minder bekende jam-soorten maken het boekje compleet. Alle pagina’s zijn in full colour uitgevoerd, het boekje is voorzien van een praktische ringband en telt 36 pagina’s.

websdesign + development : SILVERBEE.nl